Kamairicha Zairai 50 gram
Grönt te
Ett exklusivt japanskt te skördat maj år 2018. Teet odlas på ett traditionellt sätt i liten mängd hos en mindre teodlare. Inga pesticider eller gödningsmedel används vid produktionen. Teet är producerat av Zairai tebuskar odlade från frö.

Kagoshima, Japan

Till skillnad från det vanliga japanska sättet att producera grönt te, steks detta te likt det kinesiska sättet att producera grönt te istället för att ångas. Ett ovanligt och traditionellt sätt att producera te som ännu görs på sina håll i Kyushu i Japan. Kyushu är den sydligaste av Japans fyra stora öar.









Härkomst: Tsuge, Kumamoto, Kyushu, Japan
Smak: Söt smak, välbalanserat.
Utseende: Gröna ojämnt formade blad

Beredningsanvisning

Beredningsanvisning:
2dl - 4 g te i 70 °C vatten, 1 minut.
Andra bryggningen 70 °C, 1 minut.
Tredje bryggningen 70 °C, 1,5 minuter.