Grönt te produceras genom att plockade teblad hettas upp direkt efter plockning för att avbryta oxideringen och behålla teets gröna färg. Beroende på landet där teet produceras, används olika upphettningsmetoder som påverkar smaken.

Kinesiskt grönt te hettas upp genom rostning, medan japanskt grönt te vanligtvis ångas. Dessa metoder ger teet olika smaknyanser, men även andra faktorer som produktionsmetod och typ av tebuskar påverkar smaken. Kinesiskt grönt te har ofta en lite mer rostad nyans och är ett mildare te, medan japanskt grönt te oftast har en fylligare smak.

Produktionen av grönt te kan variera från små familjeodlingar till stora tefabriker. Kvaliteten på tebladen och den följande bearbetningen är viktigt för att skapa ett högkvalitativt grönt te.

Visa: 

Resultatsidor:
1021 - Disk full (/tmp/#sql_37d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")

select p.products_image, pd.products_name, p.products_id, SUBSTRING_INDEX(pd.products_description, ' ', 20) as products_description, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id left join specials s on p.products_id = s.products_id, products_to_categories p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '5' and p2c.categories_id = '23' order by pd.products_name limit 0, 999999

[TEP STOP]