Genomsnittligt betyg baserat på 8 recension(er)

Resultatsidor:

fick ett smak prov av detta te med min beställning ett mycket gott o milt te.som man gärna dricker fler koppar av.

Betyg av malin  Skrivet: 2007-08-05

Fantastiskt gott! ett kvalitetste utöver det vanliga....en klar och friskt jasminsmak och doft, helt klart beroendeframkallande!

Betyg av Inga-Lill  Skrivet: 2015-07-31

Ljuvlig jasmindoft. Mycket påtaglig, ren och fin mak. Uppfriskande.

Betyg av Henric  Skrivet: 2010-03-11

Första gången jag drack det blev jag chockad av smaken som påminner om tuggumi, men längtade nästa dag efter teet och det är nu ett av mina absoluta favoritteer. Det har en mjuk och utsökt smak och teet är i en perfekt balans med jasminsmaken. Fantastiskt te!

Betyg av Simon  Skrivet: 2010-11-06

Jag är inne på min andra förpackning av detta gudomliga te. Smakar som himlen....starkt beroendeframkallande! Mycket snällt mot magen också.

Betyg av Ingrid  Skrivet: 2011-02-28

Doften är jätte härlig och likadant med smaken. Len och mjuk smak.

Betyg av Andreas  Skrivet: 2015-11-27

Kan bara säga att detta te blev en fantastisk upplevelse i både lukt och smak, och jasmindoften är väldigt välbalanserad! Och ger teet en fantastiskt mjuk rund och fräsch doft och smak Gjorde 4 bryggningar/ steepings i en 200ml Gaiwan, och efteråt förmådde jag inte att kasta teet utan det fick ligga i en kopp och bara dofta svagt och retfullt Var mitt första vita te men kommer att prova flera

Betyg av Joakim  Skrivet: 2015-12-22

Jaminsmaken är blommig och väldigt frisk. Men smaken i detta te är inte lika kraftig som doften. Kanske därför att det är ett vitt te. Så ett bra te om man charmas av jasmin-doften men samtidigt vill ha ett lite mildare te. Fungerar bra som kvällste. Det här var mitt första köp av kvalitativt jasmin-te. Men nästa gång ska jag pröva en annan sort eftersom jag föredrar jasmin-te med kraftigare smak.

Betyg av Simon  Skrivet: 2016-05-01
Resultatsidor: