LEVERANSFÖRDRÖJNING 15 JULI - 30 JULI

Inga beställningar skickas mellan den 15 juli och den 30 juli på grund av resa. Det går bra att beställa under denna period och beställningen kommer att skickas från och med den 30 juli.
Genomsnittligt betyg baserat på 4 recension(er)

Resultatsidor:

Jag tycker om gaiwan. Det är mycket behändig kopp. Att den är av yixing gör saken bara bättre.

Betyg av Elena  Skrivet: 2010-03-18

Snygg, stilren och skön att hålla i. Yixing ytan gör att värmen från vattnet inte bränner direkt utan värmer handen i jämförelse med traditionella gaiwan i porslin. Använder min dagligen och den lilla storleken är perfekt för att ha framför datorn för snabbt gott te. Dricker inte direkt ur den även om det går. Jag häller över till en likadan Yixing tekopp och dricker sedan ur den. Om jag ska bjuda till andra har jag även mindre yixingkoppar att hälla till. Det tog lite tid att vänja sig vid en gaiwan och kunna hälla ur den utan att bränna fingrarna. Jag är helnöjd med min gaiwan och hittar inga fel och för det låga priset måste jag ge den en femma av fem möjliga.

Betyg av Marcus  Skrivet: 2011-01-07

Älskar den här gaiwanen, lätt att hälla ur och dricka från. Personligen använder jag minna gaiwans i lera dagligen då de är både snygga och praktiska. P.S Jag upplever personligen att den svarta är lättast att dricka ur, och den bruna att hälla då deras lock skiljer sig lite. Men upplever dem båda som ypperliga gaiwans.

Betyg av Gustav  Skrivet: 2014-03-03

En fin gaiwan för ett mycket bra pris! Observera dock att volymen inte är 150ml. Volymen är snarare ca 100ml. Denna fungerar dock väldigt bra för att brygga te till en person.

Betyg av Vincent  Skrivet: 2018-10-25
Resultatsidor: