Genomsnittligt betyg baserat på 4 recension(er)

Resultatsidor:

Ett gott te som jag dricker som vardags te. Dock brygger jag det på lägre temperatur än vad som rekomenderas här , ungefär 90 c annars blir det lätt beskt men med rätt temperatur och dragtid är det ett gott te som smakar mycket av blom och har en lång eftersmak.

Betyg av Anna  Skrivet: 2009-12-30

Mitt absoluta favoritte. Har provat en del andra oolongteer, men detta slår för mig allt. Ren lycka att känna lukten och smaken av det. Fruktig, men inte sliskigt.

Betyg av Hedvig  Skrivet: 2016-04-17

Trodde först detta var ett Pu-erh. Dels pga färgen och dels på den något (sandel-)träiga smaken. Det stod nämligen inte heller något på provpåsen att detta var ett Oolong... :-) Viss touch av skogsbär kan också skönjas. Lägger den i kundvagnen så länge.

Betyg av Lars  Skrivet: 2010-01-05

Fruktigt men beskt, ingen bra kombination. Jag bryggde enligt instruktion och om jag hade för hett vatten så måste teet vara väldigt känsligt. Fick det som smakprov. Kanske kan man uppskatta detta mer mer om man, till skillnad mot mig, tycker om fruktiga teer. House of Tea: Beredningförslagen är svårare att sätta i de fall där teer har större variation mellan små och stora teblad. Blir teet beskt så bryggdes det antagligen för starkt, häll i lite mer vatten.

Betyg av Simon  Skrivet: 2016-05-01
Resultatsidor: