LEVERANSFÖRDRÖJNING 15 JULI - 30 JULI

Inga beställningar skickas mellan den 15 juli och den 30 juli på grund av resa. Det går bra att beställa under denna period och beställningen kommer att skickas från och med den 30 juli.
Blommande te 10 pack
Tio mycket högkvalitativa handknutna blommande teer smaksatta med jasmin varav 9 olika sorter. De blommande teerna är vakuumförpackade var för sig och levereras i en zippåse. En utmärkt present, att bjuda på, eller att njuta av de välsmakande teerna.

De blommande teerna knyts ihop av grönt te Green Silver Needle med olika typer av blommor i mitten och är smaksatta med jasmin. Ett hantverk från Fujian provinsen i Kina. Servera teet i ett glas eller en tekanna av glas för att se blomman slå ut. Häll varmt vatten på omkring 90°C för att blomman ska slå ut.

Smak: Tydlig smak av jasmin.
Beredning: Lägg en boll i tekannan eller glaset. Häll 90°C vatten över bollen och se blomman långsamt vecklas ut. Häll av nästan direkt annars blir teet för starkt. Kan bryggas flera gånger, tappar något i smak.
Ingredienser: Grönt te Green Silver Needle, jasmin, lilja, osmanthus, ringblomma, kamomill, kamelia, Nejlika. Vikt ca 85 gram.
Zippåsen innehåller blommorna: Oriental Beauty, Lily Basket, Blooming Marigold, Osmanthus Fragrance, Blooming Time, Carnations Love, Beautiful Flowers, Birthday Wishes, Double Happiness, Lily Beauty

Relaterade produkter