LEVERANSFÖRDRÖJNING 15 JULI - 30 JULI

Beställ senast 15 juli kl 13 med betald förskottsinbetalning för utskick innan. Inga beställningar skickas mellan den 15 juli och den 30 juli på grund av resa. Det går bra att beställa under denna period och beställningen kommer att skickas från och med den 30 juli.
Genomsnittligt betyg baserat på 4 recension(er)

Resultatsidor:

Mitt första lagrade Oolong och jag tycker att den är helt fantastisk. Stor sötma och en hel del dragning åt rom/arrak-hållet. Mycket fyllig.

Betyg av Lars  Skrivet: 2012-02-16

Fantastisk smak. Ett annorlunda te, jag blir inte klok på alla smaker som dansar runt i munnen. Kommer att köpa det ofta.

Betyg av BrittMarie  Skrivet: 2014-06-23

En whisky-sort bland teer. Känns som ett te av hög kvalité. Har inte smakat något liknande tidigare. Smaken svår att beskriva (smörton, arrak). Avnjutes bäst smuttandes och doften viktig för smakupplevelsen. Inget te jag dricker till vardags men perfekt att njuta av med några dagars mellanrum så att inte smaklökarna hinner vänja sig vid det. Rekommenderas starkt för dig som vill ha en tesort att njuta av te som andra njuter av whisky.

Betyg av Simon  Skrivet: 2016-05-01

Mycket god smak. Färgen på bladen gjorde mig först lite orolig att bryggden skulle bli för besk, men så var inte alls fallet. Detta var min första lagrade oolong, och med en sådan här positiv upplevelse ser jag fram emot att pröva fler.

Betyg av Didrik  Skrivet: 2020-03-04
Resultatsidor: