Te av kvalité - House of Tea
                         
Te av kvalité » » Köpinformation Mitt konto  |  Kundvagn  |  Kassa    Svenska English
TEER
Vitt Te
Gult Te
Grönt Te
Oolong Te
Svart Te
Pu-erh Te
Darjeeling Te
Blommande Te
Jasminte
Smaksatt Te
Rooibos Te
Yerba Mate
Örter
Ekologiskt Te
REA
TE- TILLBEHÖR
Tekannor
Tetillbehör
Tekoppar & Gaiwan
Teburkar
Presenter
INFO
Köpinformation
Om te
Beredning av te
Recensioner
Kontakta oss

Kundvagn
mer
ALLT DU BEHÖVER VETA FÖR ATT HANDLA HOS OSS ALLT DU BEHÖVER VETA FÖR ATT HANDLA HOS OSS


TILLBAKA TILL HOUSE OF TEA TEBUTIKEN

HOUSE OF TEA SOM FÖRETAG
HUR GENOMFÖR MAN ETT KÖP?
VILKA LÄNDER SÄLJER VI TILL?
BETALNINGSSÄTT
VÅRA PRISER & FRAKT
LEVERANSEN AV TEET
REKLAMATION
INTEGRITETSSKYDD
NYHETSBREV
COOKIES
KONTAKTA OSS
ÅTERFÖRSÄLJAREAKTUELL LEVERANSINFORMATION:Beställer du innan kl.16:00 skickar vi normalt sett samma dag, för att nå dig dagen efter om Posten sköter sin del rätt.

Observera att vid förskottsinbetalning kan det ta någon dag extra innan vi ser pengarna på kontot.

HOUSE OF TEA SOM FÖRETAG

House of Tea har salufört ett handplockat och unikt sortiment av premium teer och tetillbehör sedan år 2006. Försäljning sker endast via Internet och vi har ingen fysisk butik eller servering.

Butiken drivs av oss två te- entusiaster Eva Strnadova och David Obucina med målet att leverera te av högsta kvalitet och att sprida kunskap om den asiatiska tekulturen.

Innehållet på webbplatsen är skyddat av upphovsrätt som tillhör House of Tea in Sweden AB. Önskar du använda dig av text eller bild ange källa och länka till www.houseoftea.se eller till den sida som bilden eller texten kommer ifrån. Kontakta oss för mer information.

Uppskattar du vår sida, vårt te och vår service är vi mer än tacksamma om du låter andra ta del av upplevelsen. Länka till oss på lämpliga sidor och ge andra chansen att uppskatta våra produkter och vår vision.

Då kvalitet är vårt mantra ser vi gärna att du förmedlar bilden av dina upplevelser av vårt te till andra. Du har en möjlighet att skriva recensioner om våra produkter och på detta sätt förmedla din bild för andra.

Kundernas recensioner av våra teerPREMIUM TE

Vårt sortiment av premium teer har som oftast sin härkomst hos mindre teproducenter. Vi reser till ursprungsländerna för att ha kontroll och kunskap om det vi saluför.

Att handla vårt premium te premierar inte bara mindre farmare som koncentrerat sig på kvalitet istället för kvantitet, det premierar även jorden som inte utarmas lika hårt av traditionella odlingssätt i mindre skala.

Te som till synes kan verka dyrt är en billig och nyttig dryck sett i literpris. Vi väljer våra produkter med omsorg och kvalitén är det som avgör vad vi köper in. I slutändan är det du som är kund som bestämmer vad vi kan saluföra i vårt sortiment.

Vill du veta mera?
KONTAKTA OSS

Våra normer för försäljning:
 • Innehållsförteckning


 • Handlar du en teblandning hos oss står det på etiketten vad blandningen innehåller. Detta kan du även se genom att klicka dig fram till informationen om varje tesort i butiken.

  Vår ambition är att alltid hålla aktuella bilder. För varje varuparti vi mottar tar vi en ny bild på produkten. Detta för att du ska kunna identifiera kvalitén på ett te på utseendet.

 • Förvaring


 • Vi hanterar teerna enligt den mest optimala metoder för förvaring. Teerna utsätts inte för ljus, luft och vi använder lämpliga behållare. Alla våra neutrala gröna teer har skördedatum angivet på teets informationssida.

 • Leverantörer


 • Vi använder oss av en bredd av leverantörer från hela Asien och Europa. Vi handplockar våra produkter med omsorg. Detta ger oss ett unikt sortiment du inte finner på andra håll.

 • Lagerföring


 • Alla varor som finns i butiken finns på lager, tar varan slut i lagret går det inte att handla varan.


Du kan läsa mer om te och om vår syn på te på nedanstående länk:
Om TeÖnskar du bli en återförsäljare för våra produkter?
Kontakta ossHUR GENOMFÖR MAN ETT KÖP?

Att handla hos oss fungerar på samma enkla sätt som i en ordinär butik. Först surfar du runt i butiken genom att klicka på länkarna i menyn. När du har valt en vara klickar du antingen på namnet eller på bilden för att få mer information om varan.
Att handla sker sedan i fyra enkla steg:


 • Placera alla de varor du önskar handla i kundvagnen genom att klicka på knappen "Lägg i kundvagn" invid varje vara, antalet varor som önskas ändrar man i rutan "antal". Du kan samtidigt se hur innehållet i din kundvagn uppdateras.
  Du kan välja att köpa mer av en sort genom att välja fler 70 grams paket. Om du inte informerar oss om att du önskar teerna packade i varsin påse kan dessa komma sampackade.

 • Det är givetvis nödvändigt att kontrollera detaljinformationen för din kundvagn, som du alltid når genom att klicka på texten "kundvagn" antingen nere under menyn eller uppe på höger sida under logon. I den detaljerade kundvagnen kan du ändra dels hur många exemplar av varje vara du vill köpa och dels plocka bort varor. Klicka på knappen "uppdatera" för att uppdatera kundvagnsinnehållet och "till kassan" för att gå vidare i köpet.

 • Väl framme i kassan ombeds du att ange ditt namn och din adress och eventuellt ditt personnummer om du väljer betala via faktura. Här skapas ditt konto och du trycker på "fortsätt" för att gå vidare i köpet. Därefter ange betalningssätt. Beroende på vilket betalningssätt du väljer behöver du eventuellt komplettera dina uppgifter.

 • Till sist får du en sammanställning av ditt köp, med totalt pris angivet osv. Om du är nöjd bekräftar du helt enkelt genom att klicka på knappen "bekräfta order". Tills du har tryckt på "bekräfta order" har köpet inte utförts. Väljer du att slutföra så skickas en faktura till dig via e-post som en bekräftelse på ordern, vi kommer även att skicka ut en pappersfaktura med paketet. Betalningen gör du via vårt bankgironummer angivet på fakturan.

VILKA LÄNDER SÄLJER VI TILL?

Vi saluför våra teer till ett antal länder i Europa.

För alla länder förutom Sverige är frakten enligt en vikttabell, och du kan se fraktkostnaden när du skapat ett konto och kommit till sidan order confirmation, innan beställningen bekräftats.

EU

Kunder från länder inom EU betalar svensk moms. Ingen tull påförs.

Företag som är momsregistrerade i ett annat EU land än Sverige och lämnar sitt momsregistreringsnummer till oss vid beställning betalar ingen svensk moms. Vi drar bort momsen manuellt från din order.

LÄNDER UTANFÖR EU

Island, Grönland, Schweiz och Norge är inte med i EU. Kunder från länder utanför EU betalar inte svensk moms och betalar moms och tull enligt landets egna regler.

Inte heller kunder från Åland betalar svensk moms även fast Åland är med i EU.

NORGE

Frakten beräknas enligt en portotabell baserad på vikt och ses i slutet av beställningen innan beställningen bekräftats.

När du skapat ett kundkonto hos oss räknas moms automatiskt av från priset, eftersom Norge inte är med i EU. Norska kunder betalar inte svensk moms.

Norge påför tull och moms på beställningar över 350 norska kronor inklusive frakt. Ingen tull och moms utgår för beställningar under 350 norska kronor.

Införsel av te och tekannor är tullfritt till Norge, se tulltariff nedan, handlar du te och tekannor så påförs eventuellt norsk moms vid införsel.1 ALLMÄNNA VILLKOR

1.1 Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla beställningar du gör via www.houseoftea.se och samtliga undersidor till denna webbadress.

1.2 Du kan beställa varor på det sätt som beskrivs under avsnittet Hur genomför man ett köp. House of Tea förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka beställning.

1.3 House of Tea reserverar sig för eventuella lagerdifferenser, tekniska problem och typografiska fel på vår sida.

1.4 För att göra beställningar och handla på www.houseoftea.se måste du vara fyllda 18år.2 BETALNINGSSÄTT

2.1 De betalningssätt vi erbjuder finner du under respektive region.

Sverige: VISA/Mastercard, Förskottsbetalning, Faktura.
Europa: VISA/Mastercard, Förskottsbetalning.

Fungerar inte kortbetalningen? Backa, välj förskottsbetalning och kontakta oss. Vi tittar på problematiken och försöker komma fram till en lösning.

2.2 VISA / Mastercard

2.2.1 På www.houseoftea.se kan du betala med VISA eller Mastercard. För att säkerställa säkerheten skickas all information krypterad med SSL. Detta betyder att all information skickas via en säker förbindelse som gör att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

2.2.2 House of Tea samarbetar med Samport Payment Services AB som är en auktoriserad godkänd betalningsförmedlare. www.samport.se Du porteras till Samports krypterade betalningssida som följer 3D Secure standarden för betalningar. All befintlig säkerhet används för att motverka kreditkorts- bedrägerier.

2.2.3 Problem kan uppstå om ditt VISA/Mastercard är utfärdat i ett land utanför EU området, eller om du inte befinner dig i landet som korter är utfärdat i. Skulle detta hända, backa och välj ett annat betalningsalternativ, alternativt kontakta oss så försöker vi hitta en lösning.

2.2.4 För att kunna betala via Internet måste ditt kontokort vara anslutet till Verified by Visa, Secure Code eller E-kort. Din bank tillhandahåller en lösning för att du ska kunna betala via Internet. Kontakta oss eller din bank om du har frågor om detta.

2.3 Faktura ( 19kr i avgift )

2.3.1 Faktureringsavgiften är på 19kr. Du mottar en faktura via mail, och en pappersfaktura tillsammans med försändelsen.

2.3.2 Vid fakturaköp måste ett giltigt personnummer anges och en kreditkontroll utförs. Vi förbehåller oss rätten att bestämma om du är berättigad till ett fakturaköp hos oss. Vi meddelar dig snarast utifall något hinder föreligger.

2.3.3 Har du betalningsanmärkning blir du automatiskt nekad fakturaköp. Blir du nekad faktura kan du fortfarande handla av oss genom att välja ett annat betalningsalternativ.

2.3.4 Vi skickar inte ut fler än en beställning på faktura utan att betalning mottagits.

Betalning av faktura

2.3.5 För att betala din faktura använder du vårt bankgirokonto. Vi använder oss inte av OCR, du anger fakturanummer och väljer meddelande istället för OCR. Enklaste sättet är att betala via Internet, alternativt använd en inbetalningsblankett. Fakturabetalning

2.4 Förskottsbetalning på bankgirokonto

2.4.1 Förskottsbetalning sker genom att du sätter in pengar på bankgirokonto nummer 5137-0989. När vi mottagit insättningen skickar vi din beställning. Detta är inte postförskott.

2.4.2 Det finns ett par sätt för att betala in pengar på ett bankgirokonto. Det enklaste sättet är betalning via Bank på Internet. Logga in på din bank och välj betalning via bankgirokonto. Ange BG 5137-0989. Välj meddelande istället för OCR, skriv in fakturanummer, detsamma som ordernummer hos oss.

2.4.3 Du kan utföra en betalning genom att gå in på banken och fylla i en inbetalningsblankett.

2.4.4 Har vi inte mottagit betalning så skickar vi ett påminnelse mail till dig. Får vi inget svar så makulerar vi ordern och lagerför varorna igen.3 PRISER

3.1 Samtliga priser är inklusive moms. Momssatsen på te är 12%. Momssatsen på fakturaavgiften är 12% och momssatsen på fraktavgiften är 12% eftersom dessa ärvs av den lägre momssatsen av varan, i detta fall 12% för te.

3.2 En faktura utfärdas och skickas via e-post och en pappersfaktura skickas med paketet. Pappersfakturan är ditt inköpsbevis och fakturanumret hjälper oss att kunna följa just din beställning.

3.3 Du betalar för varorna samt för frakten, eventuellt fakturaavgift. Den totala kostnaden är den kostnad som syns i slutet av köpet på din skärm. Inga extra eller dolda avgifter tillkommer.

4 FRAKT

4.1 För frakt utgår alltid ett fast pris á 29 kr inom Sverige, oavsett din beställnings storlek.

4.2 Frakt inom andra länder räknas enligt en portotabell baserad på vikt och ses i slutet av beställningen.5 LEVERANS & LEVERANSTID

5.1.1 Vi skickar dina varor normalt sett med postgången dagen efter att ordern är lagd och betalning mottagits. Leveranstiden är under normala förhållanden 1-5 arbetsdagar inom Sverige.

5.1.2 Vi använder oss av Posten eller Schenker för att skicka våra försändelser. Teerna skiljer sig stort avseende volym, och storleken på försändelsen kan variera mycket.

5.1.3 Posten levererar endast hem paket som är högst tre centimeter i tjocklek, varpå en lapp oftast kommer om uthämtning på närmaste uthämtningsställe.

5.1.4 Vi skickar produkterna antingen i vanliga kuvert, i hårdare speciella förpackningar eller i wellpapplådor beroende på försändelsens art.

5.1.5 Beställer du flertal teer av samma sort kan det hända att vi förpackar dessa i samma påse. Önskar du en påse för varje teantal utan extra kostnad meddela oss detta i anslutning till köpet t.ex genom att använda meddelandeformuläret under beställningens gång.

5.1.6 För outhämtad vara som ska skickas ut igen debiteras den totala reala fraktkostnaden enligt Postens alternativt Schenkers prislista.6 RETUR

Vid all retur kontakta oss innan: kontakt och beskriv problemet.

6.1 REKLAMATION

6.1.1 Har du mottagit annan vara än den du beställt utgår reklamationsrätt. Kontakta oss direkt så kommer vi att informera dig om hur reklamationen går till.

6.1.2 Kontakta oss huruvida en vara inte motsvarar dina förväntningar så gör vi en bedömning av det enskilda fallet.

6.1.3 Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) och vi följer alltid deras rekommendationer.

6.1.4 Vid godkänd reklamation betalar House of Tea eventuell fraktkostnad.

6.2 TRANSPORTSKADA

6.2.1 Eventuella skador på beställda varor ska anmälas snarast. Vid reklamationer beroende på transportskadad vara utgår automatiskt bytesrätt. När vi godkänt reklamationen och mottagit varan skickar vi dig en ny vara eller återbetalar dig för varans värde plus ersättning för frakten.

6.3 ÅNGERRÄTT

Skicka aldrig en vara till oss utan att ha kommunicerat med oss om detta innan.

6.3.1 När du handlar produkter på postorder (via Internet eller på annat sätt) är du i regel skyddad av distansavtalslagen, som ger dig 14 dagars ångerrätt. Denna gäller inte avseende livsmedel. Vi ber dig trots detta kontakta oss huruvida något inte varit till din tillfredställelse för att bedöma varje enskilt fall.

6.3.2 Det går bra att returnera andra varor än livsmedel (t.ex. tetillbehör) inom 14 dagar, varpå du ska behålla och återsända oss varan i originalförpackningen.

6.3.3 Vid godkänd ångerrätt av varor står du själv för fraktkostnaden.7 INTEGRITETSSKYDD

7.1.1 Dina kunduppgifter, dvs. ditt namn, din e-post och din adress stannar alltid hos oss. Vi säljer eller vidarebefordrar under inga som helst omständigheter dina kunduppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål eller för andra ändamål.

7.1.2 Inga kreditkortsuppgifter varken anges eller sparas på www.houseoftea.se, betalningen sker krypterat på Samport Payment Services AB websida.

7.1.3 De enda utöver oss som tar del av kunduppgifterna är de nödvändiga samarbetspartners som hanterar våra betalningssätt Kredit-Inkasso och Samport Payment Services AB.

7.2 COOKIES

7.2.1 Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om det. En cookie är en liten fil som laddas upp till din dator för att etablera kontakt med vår server. www.houseoftea.se använder en s.k. session-cookie, som har en livslängd på en timme och inte innehåller någon som helst personinformation. Det enda cookien gör är att se till att de varor du stoppar i kundvagnen inte förväxlas med andra varor som andra kunder som handlar samtidigt som du stoppar i sina kundvagnar.8 NYHETSBREV

8.1.1 Om du i samband med köp inte har angett att du önskar vårt nyhetsbrev kommer du aldrig att få någon oönskad e-post reklam från oss.

8.1.2 Du kan när du vill kryssa i eller ur att du önskar nyhetsbrevet direkt ifrån ditt konto hos oss. Väljer du bort nyhetsbrevet försvinner du automatiskt ifrån vår epost-lista. Du kan även skicka ett svarsmail på nyhetsbrevet med texten REMOVE så tar vi bort dig från vår epost-lista.

8.1.3 Klickar du i nyhetsbrevet kommer vi att skicka erbjudanden och information som kan vara till nytta för dig. Denna information kommer endast att vara ifrån House of Tea. Vi ger inte ut din e-postadress till tredjepart, läs mer om detta i avsnittet INTEGRITETSSKYDD.KONTAKT

Butiken House of Tea drivs av företaget House of Tea in Sweden AB. Butiken har endast nätförsäljning och levererar högkvalitativt te inom hela Sverige och Norden.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att maila oss eller ring oss: Kontakta House of Tea

Vi finns belägna på denna adress:

House of Tea in Sweden AB
Åkerbyvägen 88
18335 TÄBY


tel. +46(0)8 758 71 62
ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du bli en återförsäljare av ett unikt högkvalitativt tesortiment hämtat direkt från dess ursprungsländer?

Maila oss eller ring oss för att ta del av vårt unika sortiment som återförsäljare!© House of Tea in Sweden AB - House of Tea - Te av kvalité

 Fortsätt